Op het zuidelijkste en grootste eiland van het deelplan Burrefeart is de verkoop begonnen. Het plan telt 33 vrijstaande huizen, levensloopbestendige woningen en 2 onder 1 kapwoningen in diverse ontwerpen, gelegen aan een groene laan met bomenpracht. Bekijk op de website van onze partner Kuin BV welke woningen nog beschikbaar zijn.

Rietbuurt: wonen op een schiereiland

De Rietbuurt is een wijk in de Elfstedenwijk die bestaat uit vijf verschillende, uitgestrekte schiereilanden. Hou je van water en wil je het liefst een eigen boot achter je huis? Dan kom jij vast graag in de Rietbuurt wonen! De vrije kavels in de Rietbuurt zijn ruim en de achtertuinen van de woningen grenzen aan het water. Je vaart zo met je bootje de Friese wateren op! Er zijn verschillende mogelijkheden om je eigen huis te laten bouwen en in te richten. Je kunt het huis helemaal zelf inrichten, maar je kunt ook een huis kopen dat af is.

Groene wijk aan het water

Als (toekomstige) bewoner van een woning in de Rietbuurt, kom je te wonen in een groene omgeving. De wijk is omgeven door natuur en water, ondanks dat het een nieuwbouwwijk is. Het is er fijn toeven. Ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven. Ze kunnen heerlijk spelen in de speelplaatsen, maar ook het water en het wonen ‘op de ruimte’ creëert veel mogelijkheden voor kinderlijke avonturen!

Gezellige buurt

In de Elfstedenwijk wonen veelal jonge gezinnen, maar iedereen is welkom! De jaarlijkse buurtbarbecue staat voor deze zomer alweer op de planning. Met mooi weer zijn veel mensen in hun tuin te vinden of op het water. Er is veel contact met de buren op de buurt. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de verschillende speeltuinen. Met warm weer zwemmen ze zelfs in de sloot!

Hoe werkt dat? Zelf bouwen
Ga jij het woonavontuur aan? Woningen