Verkoop Burrefeart is gestart!

Opgeleverd

Nu in verkoop: 33 energiezuinige woningen in Franeker

20 december '22

De kop is er af. Afgelopen maand zijn de eerste opties op een bouwnummer toegekend. De belangstelling voor wonen aan open vaarwater in Franeker is groot. Tal van geïnteresseerde kopers hebben zich gemeld voor de eerste inschrijving van de 33 woningen. Zij kiezen voor plan-Burrefeart vanwege de unieke locatie, het wooncomfort en de energiezuinigheid.

Bekijk snel de interactieve kaart hieronder en ontdek of jouw favoriete bouwnummer nog beschikbaar is. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Makelaardij Hoekstra. De contactgegevens vind je onderaan deze nieuwsbrief.

Naar verkoopinformatie
image alt

Is een van de laatste bouwnummers voor jou?

Het gaat hard met de verkoop van deelplan Burrefeart. Inmiddels is twee derde van de 33 woningen onder optie. Bekijk voor de actuele stand de interactieve kavelkaart op de website.

Is de woning die jij zoekt nog beschikbaar? Neem dan direct contact op met Makelaardij Hoekstra. Zij vertellen je graag hoe je aanmerking komt voor een van de laatste bouwnummers.

Is jouw ideale woning al onder optie? Geef je voorkeur dan ook door. Je komt dan wellicht in aanmerking voor een plaats op de reservelijst. Wanneer de eerst rechthebbende zich terugtrekt, kun je alsnog een optie krijgen. 

Bekijk beschikbare bouwnummers
image alt

Zoveel woonwensen, zoveel mogelijkheden  

Burrefeart biedt voor elk wat wils: twee-onder-een-kapwoningen voor gezinnen met kinderen, vrijstaande huizen voor rustzoekers en levensloopgeschikte woningen voor comfortzoekers. Eén ding hebben de woningen gemeen: de gunstige ligging op een eiland te midden van water en groen.

Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Zo zit je er straks warmpjes bij, terwijl je energierekening laag blijft. Niet onbelangrijk in tijden van stijgende energieprijzen.

Lees meer in de brochure

Burrefeart: het aangename comfort van een nieuw en onderhoudsarm huis

Heb jij interesse in wonen in een groene en waterrijke omgeving dicht bij alle centrumvoorzieningen? Dan is deelproject Burrefeart in de Nieuwe Rietbuurt in Franeker misschien iets voor jou.

Neem conact op met Makelaardij Hoekstra gevestigd op de Willemskade 9 in Leeuwarden. Bel naar 058 - 233 7 382 of stuur een mail naar [email protected]

Bekijk nu het aanbod