Activeer je Mijn Eigen Huis account

Wat is een Mijn Eigen Huis account?

7 december '17

Hoe handig is het om alle info van de Elfstedenwijk op 1 plek terug te kunnen zien? Dat kan voortaan via het Mijn Eigen Huis account.

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete kavels in de Rietbuurt en Lanenbuurt te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype of bouwnummer te klikken voeg je eenvoudig díe kavel toe aan je persoonlijke account.
Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over de Elfstedenwijk. Zo kun je bijvoorbeeld per project nieuwsberichten teruglezen.

Niet alleen handig ook een must

Als binnenkort de verkoop van een nieuw kavelproject in Elfstedenwijk start, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Je kunt op 2 manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

  1. Rechtsboven op de website van Elfstedenwijk zie je een zwart icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je emailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete kavels toevoegen door op de hartjes te klikken bij het woningtype of bouwnummer op de site.

  2. Bij de afbeelding van de woningtypes in Elfstedenwijk staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woning en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woning toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen bij elkaar.

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan! Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop van een nieuw kavelproject start.

  Bekijk de beschikbare kavels in de Lanenbuurt
  Bekijk de beschikbare kavels in de Rietbuurt