Opgeleverd

Binnenkort in verkoop: 33 vrijstaande woningen en 2-onder-1-kapwoningen

30 juni '22

De Alvestêdewyk komt verder tot bloei. Jongste loot aan de boom is de Nieuwe Rietbuurt. Dit gloednieuwe plan omvat vier schiereilanden aan open water. Op het zuidelijkste en grootste eiland gaat binnenkort het deelplan Burrefeart in verkoop. Het telt in totaal 33 woningen met vrijstaande woningen, 2-onder-1-kapwoningen en levensloopgeschikte halfvrijstaande woningen te midden van water en groen. Verder komt op het vierde schiereiland een woongebouw met 18 huurappartementen. 

image alt

Ook levensloopgeschikte woningen

Bijna alle woningen liggen aan het water. Ze zijn duurzaam, gasloos en energiezuinig. 16 2-onder-1-kapwoningen en 9 vrijstaande woningen zijn ontworpen in de geliefde jarendertigstijl. In het oog springen de grote dakoverstekken. Daarnaast komen er 8 levensloopgeschikte halfvrijstaande woningen, met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woningen hebben platte daken. De afwisseling van woningtypen en kapvormen geeft het straatbeeld een vriendelijk en dorps karakter.

image alt

Groene en waterrijke omgeving

Heb jij interesse in wonen in een groene en waterrijke omgeving dichtbij alle centrumvoorzieningen? Dan is de Nieuwe Rietbuurt in de Alvestêdewyk van Franeker misschien iets voor jou. Wil je niks missen? Je inschrijven als geïnteresseerde voor deelplan Burrefeart kan nu al via onderstaande link. De inschrijving voor de huurappartementen gaat pas op een later moment van start.

Nu inschrijven