Wonen in de Rietbuurt?

Op 2 van de 5 schiereilanden in de Rietbuurt wordt al volop geleefd. Een deel van de kavels op deze schiereilanden is al bebouwd. In de komende jaren is de verwachting dat de andere schiereilanden ook worden bebouwd. De woningen in de Rietbuurt zijn verschillend van grootte en indeling, maar wel in dezelfde stijl gebouwd. Zo herken je de huizen aan de donkergekleurde daken. Ondanks de diversiteit aan huizen, wordt er een gezellige buurt gecreëerd. 

image alt

Dyksfeart

In december 2019 zijn 8 ruime kavels in de wijk Rietbuurt te koop aangeboden, alle kavels liggen aan de Dyksfeart. Zoals de naam al doet vermoeden liggen de kavels van de Rietbuurt langs het riet en de vaart. In samenspraak met de ontwikkelaar en bouwbedrijf kun je jouw droomhuis realiseren. 

De bouw van de eerste woning was in oktober 2020 gestart en de oplevering van deze eerste woning was in april 2021. Het is een prachtige woning met een eigentijds ontwerp, mede mogelijk gemaakt door Brummelhuis. Op dit moment zijn al deze moderne vrijstaande woningen verkocht.

Bekijk het stappenplan Van kavel tot droomhuis
Bouw je eigen kasteel Bekijk het kavelaanbod