Wat is een Mijn Eigen Huis account?

30 december '19

Hoe handig is het om alle informatie over de nieuwe ontwikkelingen van de Rietbuurt op 1 plek terug te kunnen zien? Dat kan via het Mijn Eigen Huis account. 

image alt

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete woning in Rietbuurt te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype of bouwnummer te klikken voeg je eenvoudig de woning toe aan je persoonlijke account.

Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over de Elfstedenwijk. Zo kun je bijvoorbeeld per project nieuwsberichten teruglezen.

Als de verkoop van een nieuwe fase in Elfstedenwijk start, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

image alt

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Je kunt op 2 manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

Rechtsboven op de website van Elfstedenwijk zie je een zwart icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt als het woningaanbod online komt je favorieten toevoegen door op de hartjes te klikken bij het woningtype of bouwnummer op de website.

Zodra de woningtypen online staan, vind je een hartje bij de afbeelding. Klik op het hartje bij jouw favoriete woning en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woning toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen bij elkaar.

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan! Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop van de nieuwe fase start.

image alt

Nieuwsbrief

Nu de nieuwe fase van de Rietbuurt volop in ontwikkeling is, wil je natuurlijk graag op de hoogte gehouden worden over wat er allemaal gaat gebeuren. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en je krijgt als eerste het laatste nieuws. 

Persoonlijk account De voordelen op een rijtje
Bekijk de planning Wanneer gebeurt er wat?